- Autor: ircza
 - Doba přípravy (min.): 60
 - Uživatelský recept
 - Porce: 2.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Kuřecí prsa bez kůže | 300 | 
| Olej palmojádrový, kokosový | 15 | 
| Tavený sýr 30 - 60% průměr | 60 | 
| Eidam 30% | 60 | 
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 40 | 
| Rajčata | 200 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3403 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 100, 
                                                        Tuky (g): 40, 
                                                        Sacharidy (g): 12,
                                                        SAFA (g): 29,
                                                        Cukry (g): 8,
                                                        Vláknina (g): 2,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1702 kJ
Bílkoviny (g): 50, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 14.5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Nastrouháme tvrdý sýr, natrháme bazalku, česnek utřeme se solí a přidáme tavený sýr a mléko. Vše smícháme dohromady. Na plátek masa položíme plátek šunky, sýrovo-bazalkovou náplň a zabalíme, maso zafixujeme pomocí párátek. Vložíme do zapékací mísy, potřeme olivovým olejem smíchaným se sušenou bazalkou, oreganem a pečeme v troubě. Rajčata nakrájíme na plátky, okořeníme a ke konci je naskládáme kolem masa do zapékací mísy.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






